96371253691684banerdd.jpg

Международен конкурс за детски рисунки
на тема "Бъди активен, защити реките!"
под егидата на Международната комисия за опазване на река Дунав

Награждаване на участниците в конкурса за детски рисунки "Бъди активен, защити реките!"

Наградените участници от тазгодишния конкурс „Бъди активен, защити реките" получиха своите награди в края на месец ноември 2010 г. Екипът на ИУЦЕ заедно с любезното съдействие на WWF - Дунавско-карпатска програма, България, Coca-Cola Company, България и издателство "Егмонт" - България успяхме да осигурим подаръци, с които да доставим радост на наградените участници.

Националният победител, Общински ученически клуб "Екология и опазване на околната среда", гр. Лом, спечели пътуване до Виена, Австрия. Заедно с победителите от другите дунавски страни участваха в класирането и церемонията по награждаването на международния призьор в конкурса Danube Art Master 2010.

ИУЦЕ подари на отличените участници книги, списания, цветни моливи, скицници, забавни игри, плакати и тениски с логото на конкурса, стикери и информационни брошури. За талантливите участници WWF предостави плюшени играчки, фенерчета, тетрадки с логото на програмата. Coca-Cola Company, България подари на отличените участници ранички с логото на компанията, а издателство Егмонт, България се погрижи за индивидуалните награди на участниците в категориите рисунки 5-9 години, рисунки 10-14 години и рисунки 15-19 години. Наградените получиха луксозни издания на енциклопедии. С грамоти бяха отличени не само победителите, но и най-активно участвалите клубове.

Екипът на ИУЦЕ благодари за любезното съдействие на своите партньори.

91521291366163Apostol-Savov-500.jpg


Запознайте се с възможностите
за публично участие в процеса
на управление на водите!
подробна информация »